Kap 3

Louis och jag har suttit i taxin ett rätt bra tag nu. Förstår inte att det är sant. Mitt hjärta har.. typ stannat. Jag tittar på mig igen, och han tittar tillbaka. Helt plötsligt säger han :
''Do you want to meet the other guys? Harry call me and sad that he, Zayn, Niall and Liam in on the hotel.''
Frågade han verkligen detdär? Om jag ville träffa de andra? Herregud, jag svarar med ett stort  smile;
''Yes, ofcours, it's gotta be fun!''
''Good.'' sa han och blinkade till mig.
Först fattade jag inte riktigt varför han undrade. Men han berättade sen att han var skyldig mig en stor tjänst. Jag hjälpte ju han att gömma han bakom sopporna för alla galna fansen, och det uppskattade han ju såklart. 10 minuter senare är vi framme. Jag gapar när jag stiger ur taxin. det är jättestort, med 83 våningar. killarna bor på 78. Jag följer med in, och alla kollar såklart på mig. Inte så konstigt, inte varje dag ett fan får följa med en i one direction med upp till deras hotellrum. När vi åker hiss upp börjar Louis plötsligt prata, eftersom det är väldigt tyst.
''I'm sorry If i don't haved ask this in the car, but.. have we meets before?''
''Oh.. no. but you touch my hand on the consert.'' svarar jag och ler mot han.
''Yes, now I remember, haha!'' han skrattar till lite och sedan blir det tyst.
Äntligen är vi uppe på våningen, och Louis knackar på. Harry öppnar. Jag kan inte tro mina ögon. det är verkligen Harry. Jag känner hur jag nästan börjar gråta, men sväljer ner gråten i halsen. Han kollar på mig och ler så man ser hans underbart söta smilegrop på vänstra sidan av hans kind.
''Hi!'' säger han och ger mig en kram.
''Omg, hi!'' säger jag och skrattar lite. Senare kommer Niall, och de andra killarna och hälsar på mig. då kan jag inte hålla gråten inne så jag gråter, öppet inför killarna. Jag berättar att det är glädjetårar, så de inte tror jag är deprimerad.
''Oh, it's okey. We understand you. It's fun to have you here!'' säger Zayn då, och jag nickar med ett leende.
''Tea?'' säger Louis och kollar på mig.
''Yes, thanks.'' säger jag då, och vi alla sätter oss i soffan. Vi pratar länge, säkert i flera timmar. De berättar en massa saker, och jag också. Plötsligt märker jag att det är mitt på natten, och jag inte har en aning om vart Natta är. Precis när jag ska ringa henne, så ringer hon mej. Jag svarar;
''Natta?''
''Kelly, where are you?! It's night, and I'm on the hotel.''
''I'm so sorry.. It's a long..''
längre hinner jag inte förän hon börjar prata igen;
''I don't care, just tell me where you are!''
''I'm.. I'm with the boys.''
Det blir tyst. sedan skrattar hon till.
''Who boys?''
''One Direction.'' svarar jag då.
''Haha, fun Kelly.''
''I promies you Natta, I don't lie! It's true. I go by the taxi with Louis when you and the other fans run after Harry, Niall, Zayn and Liam, and now I'm here in their hotelroom!''
''What?!'' man hör på Natta att hon blir chockad. Jag ber harry och de andra säga hej i mobilen.
''Hi!''
''OMG, WAS THAT HARRY?!?!?''
''Yes Natta!''
Hon börjar gråta, och man hör hur astman på henne börjar. Hon andas konstigt.
''Take it easy Natta.''
''Why haven't you call me?'' säger hon sedan med pipig röst.
''I'm sorry Natta, but..''
''okey, it's fine. You hanging around with the boys and leave me alone. I think you was a true friend, but you're not. I go home in the morning, have it fun without me, GOOD BYE KELLY!''
sedan lägger hon på. Jag tar sagta luren från örat och trycker på avsluta. Killarna har hört allting och tittar sorgset på mig. De ser att jag är ledsen.
''It wasen't my fold, I just..'' sedan rinner en tår ner från min kind. Natta, min allra bästa vän. såklart hon tog illa upp. Men jag tänkte verkligen inte på att ringa henne. Jag var så inne i Louis, världens finaste kille. Hon ska åka, tidigt på morgonen, och lämna mig här. hur ska jag göra då? Jag bestämmer mig för att bo kvar på hotellet några dagar till, för att sedan ringa mamma och se om hon kan möta mig.
''I think I'm gonna go now.'' säger jag till killarna, och kramar om dom.
''I follow you to you're hotel.'' säger Lou då.
''Okey'' säger jag då, och ler.
''Bye Kelly!'' säger alla i kör och jag vinkar hejdå till dom.
Istället för att ta en taxi bestämmer vi för att gå. Vi hoppas på det bästa att inga fans ska se oss. Efter ungefär 30 minuter, är vi framme vid mitt hotell. Jag tackar han för sällskapet.
''It's okey. It was fun to meet you Kelly.''
Utan att jag har hunnit tänka, har han tagit sina stora armar runt mig och kramat om mig. Jag kramar honom, sedan säger vi hejdå. När jag börjar gå mot ingången, kollar jag bak och tittar på honom. Han har satt sig på huk och knyter sina skor. Då märker jag hur hans Iphone ramlar ur fickan på han. Helt plötsligt har han knutigt färdigt och går tillbaka till killarna. När han inte syns mer, springer jag fram och lägger Iphonen i min ficka. sedan går jag in.

________________________________________________________________________________________
2 kaptiel till kommer om några minuter, är helt galen i att skriva nu, haha! c:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0