kap 22.

louis och jag står på stan med varsin daimglass i handen. helt plötsligt hör vi en massa skrik och allt. en hel grupp med skrikande fans och paparazziz kommer åt vårt håll och vi hinner inte springa där ifrån. det blixtrar hela tiden, och jag tappar min glass av alla puttar. folk drar i mina och louis kläder, och helt plötsligt märker jag hur louis bara fallar ihop. när jag tittar ner är han borta. han bara försvinner. skriken och allt är kvar, det är som att alla ger mig uppmärksamheten, som att ingen märker att louis bara försvann. helt plötsligt får människorna klor, och börjar riva mig; i ansiktet, på benen allt. det rinner blod, och folket förvandlas till hemska odjur. tillslut känner jag hur jag inte orkar mer och faller ihop jag med, likadant om louis gjorde.
jag vaknar med ett ryck och sätter mig upp i sängen. jag är helt kallsvettig. Det var bara en dröm, bara en mardröm. gud vilken tur. jag pustar ut. Varför ska jag vara nervös för att vistas med lou på stan egentligen? han är min kille och jag ska inte vara nervös när jag har han vid min sida. Men det känns bara helt ovant att vara tillsammans med en kändis, som folk skulle döda för att få bli tillsammans med, det känns helt overkligt, men så himla bra på nåt sätt. Att Louis väljer just mig, framför andra som ser mycket bättre ut än mig, enligt mig. jag menar.. Eleanor, hur himla perfekt är inte hon?
Jag sätter mig på sängkanten och gnuggar mig i ögonen medan jag gäspar. Sedan kollar jag på klockan, den är 11.
''SHIT'' säger jag och springer till garderoben. jag är försenad som vanligt. när jag har fått på mina kläder, ringer jag lou.
''Yeah, hi.'' svarar han.
''Am I late?'' säger jag då.
''What? We haven't decided wich time to meet Kelly?''
''Oh.. no I know, but.. I thinked you want to meet me now..''
''We meet when you're readdy OK?''
''Oh.. okey. about 12?''
''Sure! come to me about 12.''
''nice.''
''bye sweety.''
''love you.''
Vi lägger på och jag skyndar mig mot spegeln och mitt smink. Jag sminkar mig som jag brukar. Fundasion, puder, ljusbrun ögonskugga och mascara. när jag är klar med det, fixar jag mitt bruna hår. Jag lockar det som vanligt. När jag äntligen är klar, märker jag att jag är i god tid till Louis.
När jag är påväg till han drar jag upp luvan över mitt huvud, om någon skulle känna igen mig. När jag är framme kommer Louis ner.
''Hi darling.'' säger han med ett leénde.
''Hi.'' säger jag då, och vi kysser varandra.
''So.. where do you want to go?'' frågar han sedan.
''I don't know.. what about to take a ice-cream or someting?''
''Oh, sure!'' säger han då, och när vi börjar gå tar han tag i min hand.
Vi håller varandra i handen hela tiden. Det går mycket folk på stan och många kollar hela tiden. Jag är så rädd att det ska hända som det hände i drömmen, även fast jag vet att det bara var någon konstig fantasidröm, som aldrig skulle hända.
När vi går där och håller varandra i handen pratar vi om allt och ingenting. Ibland kollar vi upp på varanda och ler. När vi är nästan vid Mc Donald's kommer de fram ett gäng med tjejer till oss, dem är ungefär 5 stycken.
''OMG, LOUIS! OMG, OMG, OMG I LOVE YOU!'' tjejerna tappar andan, och först kan jag inte rikigt fatta att man kan bli så galen, men så kommer jag på första gången jag träffade lou bakom sopptunnorna utanför konserten. jag reagerade minst lika mycket.
''Hi girls.'' säger han och vinkar lite lätt med handen.
''ARE YOU HIS NEW GIRLFRIEND?!?'' säger de med stora ögon och kollar på mig.
''Yes..'' svarar jag ganska tyst.
''PLEASE, CAN YOU BOTH SIGN OUR T-SHIRTS, AND PLEASE, LET US TAKE A PHOTO!''
Jag och lou kollar på varandra, sedan på tjejerna.
''Allright, säger Louis då och ler. Tjejerna blir verkligen jätteglada. När vi har signerat deras t-shirts, och tagit kort med dem, säger vi hejdå och går in på Mc Donald's, är det nästan omöjligt att beställa. det kommer fram folk hela tiden och tar på både han och mig. Louis drar mig närmre han. Jag tar kort med vissa av dem, och förstår att nu kommer alla få veta vart jag bor, hur jag ser ut och allt. men jag kan inte räkna med att det förr eller senare inte kommer komma upp.
När vi ska beställa, tar jag fram mitt kort, men då hejdar Lou mig, och säger;
''No, I have money.'' och blinkar till mig.
''You don't need..'' säger jag då och ler.
''But I want..'' säger Lou och böjer sig fram och pussar mig på pannan.
När vi har fått våra milkshakes med daimsmak, eftersom vi hellre ville ha det än glass, så går vi ut och sätter oss på stan. Det är papparazziz nästan överallt, och tar kort i princip hela tiden. En gång kysser Louis mig och man hör hur kamerorna klickar till precis i det ögonblicket. Det skulle inte förvåna mig om det kom upp en massa bilder om detta innom kort på internet. När Louis och jag känner oss klara, går vi runt i lite klädaffärer. Då går Louis och hämtar någonting och kommer tillbaka med en cersierosa spetsbh och säger;
''I think it's gotta be great on you.'' och håller upp den mot mig, sedan skrattar han, och jag knuffar till han på armen.
''Very funny Lou..'' svarar jag och så ler jag.
Vi fortsätter att kolla och jag provar några plagg. Jag får t.o.m en jättesöt blus av Louis. Jag kyssar han, och tackar han. Han är verkligen världens bästa.
Hela dagen är vi ute, och folk fotar oss i princip hela tiden. Vissa kollar taskiga blickar mot mig, och vissa inte. Några tycker förmodligen att El var en bättre tjej än mig, men jag bryr mig inte. de får dem gärna tycka.
Tillslut bestämmer vi oss för att gå hem till han. När vi är framme och går upp för trapporna till deras våning, eftersom hissen är trasig, håller vi varandra hårt i handen. Sedan låser Louis upp och vi går in. De andra killarna sitter och spelar Fifa.
''Hi Kelly!!'' ropar de alla och jag vinkar och ler mot dem. Gud vad alla är gulliga. De välkomnar verkligen mig. Louis tar med mig in till soffan där de andra sitter, sedan sätter han sig i fåtöljen och sätter mig i hand knä och håller om mig. Harry kollar nästan hela tiden, sedan tar han upp mobilen och skriver någonting. Efter ett tag får jag ett sms. Men då upptäcker jag att mobilen är i jackfickan, så jag går till hallen och kollar det. Det var som jag trodde. Från harry.
''Kelly.. do you hate me? I know we're not good friends, and we haven't talk so much, but.. I don't want that you hate me.''
Jag blir riktigt arg. Vadå hata han? Vadfan har jag gjort nu? och så är han så löjlig att han smsar också, och vågar inte ens säga det rakt ut. Fyfan.
Jag går med snabba steg tillbaka.
''WHY CAN'T YOU JUST TALK TO ME IN REAL LIFE? YOU ALWAYS SEND SMS WHEN YOU WANT TO TALK WITH ME, IT'S SO..'' jag pratar med riktigt hög röst och alla andra blir tysta. Alla kollar på mig, och när jag har pratat klart kollar de på Harry.
''Kelly..''
''Please, just.. leave me alone. If you want me something, talk to me face to face, OK?'' Jag går där ifrån och sliter tag i jackan, sedan öppnar jag dörren. Jag hör att någon springer efter, det är Louis.
''I don't understand.. what.. what haved he done?''
''We're just.. not so good friends, and he don't talk to me face to face, he just send sms all the time and.. he always look at me and you. always. why can't he just..''
''I'm gonna talk to him, OK?''
''No.. don't do it. please follow me home.''
Han nickar och följer mig hem.
När vi är hemma hos mig, händer det som jag visste skulle hända. Han tar ner mig i sängen och vi håller om varandra, som förra gången. Han tar sin hand under min tröja och jag ryser.
''You know I love you, eh?'' säger han sedan.
''I know, and I love you to.'' svarar jag då.
Jag tar av mig min tröja, och det gör han med. Tillslut bara ligger vi bredvid varandra och jag somnar.
Jag vaknar sedan av att Louis stryker mig mjukt över kinden. Jag har somnat på hans bröst, och han ser inte ut att ligga så himla bra. Men han har struntat i att väcka mig, han har legat kvar och låtit mig sova. Jag blir nästan tårögd när jag tänker på det.
När vi har legat och pratat ett litet tag, frågar jag vad klockan är. Den är över 10 på morgonen. Louis har sovit här, bredvid mig. Louis han sovit i min säng. 
Det är ljust ute, och jag kliver upp ur sängen och tar fram min blus jag köpte igår när Lou och jag var ute och shoppade. Jag tar på mig den och visar den för Louis.
''You're so beautiful.'' säger han då.
Jag rodnar och sedan klär jag på mig ett par shorts. När han också har klätt på sig, säger han hejdå.
''I must go, the guys don't know where I am.''
''OK. love yah.'' säger jag och pussar han på pannan, men han förlyttar sina läppar mot mina och kysser mig på munnen istället.
''Love you.'' svarar han och går.
När han är utom synhåll, går jag till mobilen och kollar twitter. Sedan ser jag Harrys senaste tweet och jag kan inte tro mina ögon. ''It's nice to not be single anymore.:)'' står det. vänta nu.. vad har jag missat? Är han med Lilly nu, eller va? Tankarna går runt och runt. Men egentligen, varför ska jag bry mig? Jag har louis.
Fast jag kan inte sluta tänka på, vem det är Harry kan ha träffat.. appropå Lilly, hur är det med henne egentligen? Jag har ju inte hört av mig till henne på jättelänge.. jag bestämmer mig för att ringa till sjukhuset, och ganska snabbt, svarar en röst.
''Oh.. hi. I'm kelly, I'm a near friend to Lilly Smith. Can I please talk to her?'' säger jag då.
''Lilly Smith.. oh, I'm sorry to say this but..''
''But what..?''
''She was nearly dead about an hour ago.. And she's going to surgery, nearly right now.''
Jag tappar telefonen i golvet och stirrar rakt fram. Samtalet bröts och min Iphone spricker i hela displayen. Lilly ska opereras snart, och varken jag eller någon av de andra tjejerna vet om det än. Eller.. har de bara inte brytt sig om att berätta för mig?

___________________________________________________________________________________________
där har vi kapitel 22 ja! har ju inte skrivit på ett tag, så det blev långt idag! hoppas det blev bra. vet hur jag ska fortsätta, yäääy.

Kommentarer
Postat av: Olga

JULIE DU ÄR BÄÄST OMG LÄSTE KAPITLET TVÅ GÅNGER SÅ SJUKT BRA<33333 OMG OMG OMG SKIRV NÄSTA SNABBBBTT<333333

2012-12-11 @ 19:03:55
Postat av: Olga

sorry, glömmde att du var sur på mig?

2012-12-11 @ 19:04:12
Postat av: Julia

Har du typ tagigt en paus eller nått snälla sej nej ! ?

2012-12-26 @ 16:04:32
Postat av: Julia

NÄR KOMMER NÄSTA ? JAG DÖR HÄR

2013-01-24 @ 19:23:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0